Programma's

Compleet online programma: Zelfverzekerd in Ouderschap. Opvoeden vanuit vertrouwen, zonder schuldgevoel of ruzie.

Twijfel je vaak over de juiste aanpak? Of je wel het goede doet voor jouw kind? In dit programma zorgen we dat jij weer weet waar jij voor staat zodat je de ouder kunt zijn die jij wilt, en je dit uit kunt dragen naar jezelf, je kinderen en je omgeving.
€ 350,-

Training Omgaan met Boosheid

Wat gebeurt er nu eigenlijk als jouw kind boos is? En hoe ga je daar goed mee om? Hoe zorg je dat je zelf rustig blijft en je kind goed kan begeleiden in zijn/haar boosheid? In dit e-book leg ik je uit wat boosheid nu eigenlijk is en zorgen we ervoor dat jouw kind en jij weer samen tot rust kunnen komen.
€ 35,-

E-book Ontspannen Opvoeden

Wat hebben jouw kinderen nu echt van jou nodig? Vaak leggen we de lat veel te hoog en vragen we te veel van onszelf. Door inzicht te krijgen in de daadwerkelijke behoeften van jouw kind, weet je beter wat je van jezelf kan verwachten en wordt het opvoeden een stuk makkelijker.
€ 35,-

Videotraining: Grenzen stellen vanuit liefde

Grenzen stellen is echt niet persé makkelijk. Hoe komt het toch dat je steeds in een discussie belandt, terwijl jij en je kindje zich daar rot bij voelen. In deze vijfdelige videoserie help ik je om meer inzicht te krijgen in die onzekerheid en leer je hoe je vanuit zelfvertrouwen grenzen stelt. (voor ouders van kinderen tussen de 2-12 jaar).
€ 125,-

Wat andere ouders zeggen

Door les 2 werd maar al te duidelijk onder hoeveel stress ik de afgelopen jaren heb gestaan. Ik herken bijna alle stress-symptomen en die zijn langzaamaan als vanzelfsprekend geworden. Het was dus stress. Ik ben niet gek, wat een opluchting! Wat is bewustwording toch een mooi goed.
Tessa, moeder van Eline (8)
'Door jouw programma te volgen is een groot stuk schuldgevoel en angst om fouten te maken bij mijn kinderen weggevallen. Ik voel me nu al vrijer in mijn ouderrol en ik vind het leuk om al het geleerde onderzoekend in de praktijk te brengen'
Emmy, moeder van Noah (5) en Amy (3)
Het stappenplan is superhandig en biedt ook gewoon praktische zinnen die je kan gebruiken als je kind boos wordt.Echt fijn!
Elise, moeder van Nina (9)

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Gratis Programma’s

Fijne slaapverhaaltjes voor kinderen

Voor alle kinderen die moeite hebben om aan het eind van de dag tot rust te komen heb ik twee slaapverhaaltjes/meditaties opgenomen. Heerlijk ontspannen voor jouw kind en dus ook voor jou. Slaap lekker!
Gratis

In 5 stappen rustig omgaan met de boosheid van jouw kind

Het is niet fijn als je kind boos is en je weet niet goed wat je moet doen of zeggen. Met dit handige stappenplan voel jij je weer zeker en weet je wél wat je moet doen om je kindje te helpen en zelf rustig te blijven.
Gratis

Stappenplan aanleren van Regels

Het is niet altijd makkelijk om je kindje regels aan te leren waar hij/zij zich ook nog aan houdt. Met dit simpele en overzichtelijke stappenplan krijg jij hier weer grip op.
Gratis