Training Omgaan met Boosheid

Training Omgaan met Boosheid

Ok, dat is dus echt niet makkelijk. Je kind ligt te gillen op de grond op het schoolplein en jij staat ernaast. Je voelt je onzeker en rot. Je weet niet wat je nu moet doen en ondertussen ben je je heel erg bewust van wat de ouders om je heen van je zullen denken. Jij zou dit toch moeten kunnen regelen? Jij zou toch moeten kunnen zorgen dat je kind weer rustig wordt?

Ja, Ik start meteen!

Ik snap dat je je rot voelt. Het is ook echt niet fijn om te ervaren dat je de controle niet hebt en dat ook nog in het zicht van andere ouders. Het goede nieuws is, dat jij niet de enige bent en dat er manieren zijn om je hier weer zekerder in te voelen. Vanuit de ervaring binnen mijn eigen praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning, én als mama, weet ik dat we hier allemaal mee worstelen. Dat we allemaal te maken hebben met uitdagingen in het ouderschap en gevoelens van onzekerheid. Maar.. daar kunnen we wat aan doen!

Natuurlijk wil jij je kind begrijpen. En wil jij je zelfverzekerd voelen wanneer jouw kind uitdagend gedrag laat zien. En hoe fijn is het als je weet wat je op zo’n moment moet doen. Met dit korte programma, kun jij binnen een week weer grip krijgen op de boosheid van jouw kind. Je krijgt meer inzicht wat er bij jouw kind gebeurt als hij/zij boos is. Je leert dit gedrag beter te begrijpen en je leert ermee om te gaan. Het programma zorgt ervoor dat jij je weer zelfverzekerd voelt en weet hoe je de controle weer terugkrijgt. Wedden dat jij een stuk rustiger op dat schoolplein staat!

Ja, Ik wil dit leren!

 

 

Ik ben Jessica. En ik begeleid al 15 jaar kinderen en ouders in mijn praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning. Ik heb honderden ouders mogen begeleiden naar meer zelfvertrouwen in het ouderschap. Met het online aanbod van Studio Take Care is mijn droom uitgekomen om veel goedkoper en laagdrempeliger, en zonder wachtlijst, deze begeleiding aan alle ouders aan te kunnen bieden.

Deze training bestaat uit een online e-book met uitleg, vragen en opdrachten.

  • Je leert over wat boosheid bij kinderen nu eigenlijk is en hoe je vanuit dit begrip weer tot rust zorgt. Zowel bij jouw kind als bij jezelf.
  • Je krijgt handvatten en een stappenplan hoe je met de boosheid om kunt gaan.
  • Het programma is zo ontwikkeld dat jij er niet te veel tijd aan kwijt bent; want ik begrijp natuurlijk ook dat jij al genoeg ballen hoog te houden hebt. 

Yes, ik doe mee!

 

Sanne:
‘Dankjewel Jessica, door dit korte en concrete programma had ik eindelijk weer het gevoel dat ik grip kreeg op de
boosheid van mijn zoontje. Wát een opluchting.’

Yvon: 
‘Ik vond de opdrachten zo fijn omdat ze me ook over mezelf lieten nadenken. Daardoor kan ik nu veel bewustere keuzes maken van hoe ik wil reageren.’ ‘Ik had niet gedacht dat ik zo snel resultaat zou hebben van de tips. Maar het werkt! En eigenlijk zo simpel!’

Elise:
'Als moeder van een kind wat vaak boos wordt helpt deze mini-training om weer begrip te hebben voor mijn kind. Ik vind het vaak lastig om mijn dochter voldoende ruimte te geven om boos te worden en te accepteren dat ‘het erbij hoort’. De training helpt mij om mijn ouderrol beter te pakken en mijn kind ‘kind’ te laten zijn. Om ruimte en geborgenheid te bieden aan mijn boze dochter.'