Videoserie: Grenzen stellen vanuit liefde

Videoserie: Grenzen stellen vanuit liefde

Grenzen stellen vanuit liefde

Ja, Ik start meteen!

 

Je hoort jezelf gefrustreerd roepen naar je kind: 'Luister nog toch gewoon! Ik heb het toch al gezegd. Ik wil dat je stopt!' De tranen staan je in de ogen. Hoe doen andere ouders dit? Waarom lukt het jou niet om je kind naar je te laten luisteren? Je wilt niet schreeuwen, maar je voelt je machteloos. En het is al de zoveelste keer. Je voelt dat dit over je grens gaat, maar hoe bewaak je die grenzen? Hoe stel je grenzen, zonder dat het in geschreeuw en boosheid uitmondt. 

Herkenbaar?

Jij bent zeker niet de enige. In de 15 jaar dat ik werk als kindertherapeut en opvoedingsondersteuner heb ik honderden ouders mogen begeleiden bij vragen over het stellen van grenzen. Want het is echt niet makkelijk. En hoe vervelend is het als je jezelf dingen hoort zeggen waarvan je je echt had voorgenomen dat jij dat niet zou doen. Regelmatig vind je jezelf verdrietig terug op de bank en neem je je voor het morgen echt anders te gaan doen. En toch, beland je de volgende dag weer in discussies met jouw kind. Ik weet vanuit mijn jarenlange ervaring en ook als moeder dat dit moeilijk is, en frustrerend, en dat je het gevoel kunt krijgen dat je geen goede ouder bent. Maar hé, dat ben je dus wel. Je hebt alleen even wat inzicht en handvatten nodig. 

Wat wil je wel:
Je verlangt ernaar dat er meer harmonie is in het gezin. Dat de regels en grenzen duidelijk zijn en dat iedereen daarin meebeweegt. Je wil dat weer meer ontspanning is tussen jou en jouw kindje in plaats van strijd. Hierdoor zul je meer rust en energie ervaren en vanuit meer positiviteit met elkaar om kunnen gaan. 

 

Ja, ik wil weer meer rust in het gezin!

 

Dat kan dus!
Hartstikke fijn natuurlijk om te weten dat het gewoon mogelijk is om van die eindeloze discussies af te komen. Het is namelijk niet nodig! Het is voor jou niet goed en kost bergen energie, maar het is voor jouw kindje ook niet goed. Jullie hebben er allebei niks aan en gelukkig zijn er manieren om te zorgen dat de regels en grenzen duidelijk zijn en werken. In deze videoserie leg ik je uit welk effect jouw onzekerheid heeft, waarom regels en grenzen van belang zijn, hoe je regels en grenzen stelt en op welke manier jij kunt zorgen voor harmonie en rust in jouw gezin. 

 

Ja, ik wil dit graag leren!

 

 

 

Grenzen stellen vanuit liefde:  

  • Helpt jou om inzicht te krijgen in dat nare onzekere gevoel. 
  • Geeft jou inzicht over de rol van grenzen en regels en hoe je je kindje daarmee helpt.
  • Biedt jou praktische tools om grenzen te stellen vanuit liefde en zorg. 
  • Geeft jou praktische tips over hoe je discussies kunt voorkomen. 
     

 Loes:
‘Ik voelde me zo rot toen ik weer had staan schreeuwen. Ik ben gaan zoeken naar online hulp en heb toen deze videoserie gevolgd. Het heeft me echt enorm geholpen. Dankjewel Jessica!’ 

Peggy:
'Ik had soms dat ik al wakker werd met buikpijn omdat ik op zag tegen weer discussies over kleding of eten. Ik was het zo zat! Dit programma heeft me echt geholpen. Ik heb weer het gevoel dat ik degene ben die de beslissing mag nemen. Ik denk dat ik dat vertrouwen kwijt was.' 

 


Programma inhoud:

  • 5 video's die ervoor zorgen dat jij je weer zeker voelt in het stellen van grenzen en regels. 
  • Opdrachten in de video's die zorgen voor inzicht en je helpen om de informatie uit de video in je eigen gezin toe te passen.


De waarde van deze vijfdelige videoserie is 450 euro. Maar, dat vind ik een beetje veel geld én ik wil dat mijn aanbod voor iedereen toegankelijk is. Daarom mag jij dit videoprogramma volgen voor 75 euro, door op onderstaande knop te drukken. Ik wens je er heel veel plezier mee!

 

 Yes, ik doe mee!