E-book Ontspannen Opvoeden

E-book Ontspannen Opvoeden

Ok, dit had jij even anders gedacht. Het ouderschap zou toch leuk moeten zijn? Je had je zo verheugd op het moederschap en eigenlijk heb je nu vooral het gevoel dat je aan het overleven bent. Natuurlijk geniet je ook, gelukkig, maar het is toch ook wel echt hard werken. Je bent moe en twijfelt aan jezelf. Hoe doen andere ouders dit?

Ja, Ik start meteen!

 

Het helpt je misschien al om te weten dat je hierin niet de enige bent. En ik begrijp en weet ook dat het ouderschap echt wel pittig is. Het is een hele kunst om werk en gezin te kunnen combineren en hier ook nog ontspannen in te blijven. Je verlangt ernaar dat dingen weer makkelijker verlopen. Dat je weet wat jouw kinderen nodig hebben en je daar feilloos op in kunt spelen. Je wilt genieten van je kinderen en leuke dingen doen met elkaar. 

Gelukkig is er heel wat te leren en te doen om je weer meer ontspannen te gaan voelen in jouw rol als moeder. Het gaat er vooral om dat we het simpeler gaan maken. En dat jij weet waar je focus ligt, in plaats van het gevoel te hebben alles tegelijk te moeten doen. In dit online miniprogramma leer jij middels uitleg en opdrachten hoe jij je ontspanning in het ouderschap weer terugvindt. We maken inzichtelijk wat jouw kinderen van jou nodig hebben en zorgen dat jij je daardoor weer zeker voelt. We bekijken de balans tussen jouw behoeften en de behoefte van jouw kinderen en hoe je die weer samen laat vallen.

 

Ja, Ik wil dit leren!

 

 

Ik ben Jessica. En ik begeleid al 15 jaar kinderen en ouders in mijn praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning. Ik heb honderden ouders mogen begeleiden naar meer zelfvertrouwen in het ouderschap. Met het online aanbod van Studio Take Care is mijn droom uitgekomen om veel goedkoper en laagdrempeliger, en zonder wachtlijst, deze begeleiding aan alle ouders aan te kunnen bieden.

Dit miniprogramma bestaat uit een online e-book met uitleg, vragen en opdrachten. Je kunt hier zelf mee aan de slag en leert je kind daardoor beter te begrijpen en zult ook leren wat jouw kind echt nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat jij weer met zelfvertrouwen en rust de mama kan zijn die jij wilt zijn.

 

Yes, ik doe mee!

Bente
‘Ik had niet gedacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel meer inzicht kon krijgen in wat mijn kind nodig heeft. Ik heb geleerd om anders te kijken. Dat helpt me, want daardoor weet ik weer beter wat ik wil en kan er veel meer zijn voor mijn kids!’

 

Mirjam
‘Het is fijn om met een werkboek zelf aan de slag te gaan. Daardoor had ik ook de rust om over de vragen na te kunnen denken en werd ik me bewuster van wie ik ben als moeder.’