In 5 stappen rustig omgaan met de boosheid van jouw kind

In 5 stappen rustig omgaan met de boosheid van jouw kind

Je kunt je zo machteloos voelen op het moment dat je kind boos is en jij je geen raad weet. En dan ga je ook nog eens aan jezelf twijfelen. Want waarom stond je nou te schreeuwen? Je had je nog zo voorgenomen dat echt niet te doen. En ja, dan zit je met dat vreselijke schuldgevoel.

Hoe moeilijk is het om rustig te blijven als je weet dat je op tijd op school moet zijn (of op je werk) en jouw kind wil zijn schoenen niet aantrekken of verzet zich tegen alles wat je vraagt. Ok.. duidelijk. Dit is echt niet makkelijk.

Je hebt het gevoel dat je de enige bent met dit probleem. Bij andere ouders gaat het veel makkelijker. Die hebben tenminste kinderen die luisteren.

Gelukkig sta je hier niet alleen in. Ik ga je helpen. Met dit gratis stappenplan blijf jij weer rustig bij een boze bui van jouw kind.

Voor ouders van kinderen vanaf 3 jaar

Via onderstaande knop ontvang je de download van dit template in je mail. (Check ook altijd even je spam).

Veel succes!

Ja, ik wil ook rustig omgaan met de boosheid van mijn kind!

Elise, moeder van Nina (9):
'Het stappenplan is superhandig en biedt ook gewoon praktische zinnen die je kan gebruiken als je kind boos wordt. Echt fijn!'

Lisanne, moeder van Luuk (6):
'Kort en bondig beschreven. Fijn om er zo even bij te pakken als je twijfelt hoe je met bepaald gedrag moet omgaan. Het biedt ook rust om een houvast te hebben. Voor zowel kind als ouder een handvat om dichter bij elkaar te komen!'