Blije Mama, Blije kinderen. Jouw eigenwijze unieke Opvoedmethode

Blije Mama, Blije kinderen. Jouw eigenwijze unieke Opvoedmethode

Ja, Ik start meteen!

Je zoekt steeds naar informatie over ouderschap en opvoeding. Je vraagt je af of je wel het goede doet. Het lijkt niet te lukken. Je wilt je kinderen het beste geven, maar je merkt dat je niet de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.  Met enige regelmaat staat het hele huis op stelten en zijn de kinderen boos, of gillen de boel bij elkaar. En voor je het weet sta je ook te schreeuwen. Je bent uitgeput. Dit was niet hoe je het je had voorgesteld. Waarom lukt het nou niet? Bij anderen lukt het toch ook? 

Herkenbaar?

Jij bent zeker niet de enige. In de 15 jaar dat ik werk als kindertherapeut en opvoedingsondersteuner heb ik honderden ouders mogen begeleiden in het proces naar meer zelfvertrouwen. Want dat opvoeden is ook gewoonweg niet makkelijk. En met regelmaat raak je het contact met jezelf en je kinderen daarin kwijt. Ik weet vanuit mijn jarenlange ervaring en ook als moeder dat dit moeilijk is, en frustrerend, en dat je het gevoel kunt krijgen dat je geen goede moeder bent. Maar hé, dat ben je dus wel. En je mag het echt op jouw manier doen.

Wat wil je wel:
Je verlangt naar meer rust in het gezin. Het gevoel dat het gezin draait, lekker loopt, dingen 'smooth' gaan. Dat de combinatie met werk en gezin goed te organiseren is. Dat je van daaruit kunt genieten van het ouderschap en weer plezier en lol ervaart met je kinderen. In plaats van het gevoel te hebben dat je alleen maar aan het overleven bent.

 

Ja, ik wil me weer zeker voelen!

 

Het kan echt weer!
Jouw zelfvertrouwen kan echt weer terugkomen. De stap is niet eens zo groot, maar je moet hem wel zelf zetten. En ik help je daar heel graag bij. In het online programma ‘Zelfverzekerd in Ouderschap: opvoeden vanuit vertrouwen zonder schuldgevoel of ruzie’ zorg ik er samen met jou voor, dat je je weer zeker voelt in jouw moederschap. Op jouw manier. Jij komt erachter waar jij voor staat als moeder en je leert weer op jezelf te vertrouwen. Je durft weer te staan voor wat jij goed vindt voor jouw kind en draagt dat ook uit. Je leert steeds weer terug te komen bij jezelf, waardoor er rust ontstaat bij jou en binnen jouw gezin. Ook jij kan een zelfverzekerde moeder zijn, die gelooft in wat ze doet. Echt.Ja, ik wil dit graag leren!

 

Zelfverzekerd in Ouderschap: opvoeden vanuit vertrouwen zonder schuldgevoel of ruzie:  

  • Helpt jou om af te komen van dat eindeloze schuldgevoel dat je het niet goed doet.
  • Geeft jou handvatten om met onzekerheid binnen het ouderschap om te gaan.
  • Biedt jou praktische tools om de ouder te kunnen zijn die jij wilt zijn.
  • Biedt handvatten om de uitdagingen met jouw kind aan te kunnen. 
  • Geeft jou praktische tips over hoe je omgaat met crisismomenten in het gezin.

 

 Christel:
‘Waarom voelde ik me zo verdrietig en onzeker bij mijn eigen kinderen?! Ik ben zo ontzettend opgelucht dat ik daar nu meer duidelijkheid over heb en ben je zo dankbaar dat ik dit programma heb kunnen volgen.’ 

Jackie:
'Ik was nog maar net moeder en zat mijn handen in het haar. Ik was zo moe en ik twijfelde zo aan mezelf. Jessica heeft me geholpen door in te gaan zien wat er echt toe doet, wat ik zelf belangrijk vind en wat voor moeder ik wil zijn. Dat heeft me zoveel rust gegeven, waardoor ik ook echt weer kan genieten.' 

 


Programma inhoud:

- 8 lessen die ervoor zorgen dat jij je zelfvertrouwen weer terugvindt en de stevige ouder kunt zijn die jij wilt zijn. 
- video’s, audio’s, uitleg en een werkboek met opdrachten, welke jou inzicht en handvatten geven om er echt voor je kinderen te kunnen zijn, zonder twijfel of onzekerheid. 


Het programma is een volledig ouderschapscoachingstraject, ter waarde van 1400 euro. We bieden dit traject aan voor 350 euro! Je kunt er zelf mee aan de slag, op je eigen tijd en in je eigen tempo. Je mag ons tussendoor altijd benaderen met vragen.

 Yes, ik doe mee!